ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Τζέραλντ Λι παραμένει ψηλά στη λίστα, αναζητείται και κάτι καλύτερο

Ο Νίκος Λάσκαρης με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο Βουκουρέστι έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Άρης για την αναβάθμιση του ρόστερ του, ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός. 

Το ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης δεν το γνωρίζει ακόμα ούτε ο Δημήτρης Πρίφτης, ούτε η διοίκηση. Ότι αναζητούν ποιοτικό παίκτη που να μπορεί να προσφέρει περισσότερα από κάποιον που είναι στο ρόστερ είναι δεδομένο. Ότι μέχρι σήμερα η πιο αξιόλογη περίπτωση που εξετάζεται είναι ο Τζέραλντ Λι είναι επίσης δεδομένο και έχει ανεπισήμως επιβεβαιωθεί από διοικητικές πηγές. Σαφώς και η τελευταία εικόνα του διεθνή Φιλανδού δεν συνάδη με τις πραγματικές δυνατότητες του παίκτη, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Πρίφτης από τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Φιλανδία στα Ευρωμπάσκετ.

Ενδεχομένως, η τελευταία εντύπωση του Λι να οδηγήσει και σε άλλες σκέψεις, ίσως και στην αλλαγή πλεύσης και την εύρεση παίκτη με πιο υψηλό κασέ, όχι όμως τέτοιο ώστε να διαταραχθεί η εσωτερική ισορροπία, κάτι για το οποίο είναι – και ορθώς πράττει – κάθετος ο Πρίφτης.

Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά περισσότερο από κάποιον που είναι ήδη στην ομάδα, όχι μόνο για να παρουσιαστεί ο Άρης στο ΟΑΚΑ πιο ισχυρός ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου και θα κριθεί ένας στόχος, αλλά και για να έχει ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε έναν πιο δύσκολο ευρωπαϊκό όμιλο στο Γιούροκαπ και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

To Top