ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ: “Καλύτερη άμυνα και προσοχή στο επιθετικό τους ριμπάουντ”

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ άγγιξε το τριπλ νταμπλ στον πρώτο αγώνα πλέι οφ της επαγγελματικής του καριέρας με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και μόλις ένα λάθος. Στο μυαλό του είναι ήδη το δεύτερο παιχνίδι και εκεί οι κίτρινοι σύμφωνα με τον Αμερικανό θα πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερη άμυνα και φυσικά να ελέγξουν το επιθετικό ριμπάουντ της Κηφισιάς.

Ο Μακ Νιλ τόνισε πως “ήταν πολύ άσχημο παιχνίδι, αλλά είναι λογικό. Είναι πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ, όλοι θέλουν κυρίως να προσέξουν τις άμυνές τους, ξεκινήσαμε λίγο νωθρά επιθετικά, αυτοί έβαλαν κάποια μακρινά τρίποντα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη”.

Για το τι πρέπει να κάνει ακόμα καλύτερα η ομάδα στον αγώνα στο Ζηρίνειο υπογράμμισε: “Πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλή άμυνα. Θα είναι παιχνίδι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι. Επίσης, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο επιθετικό τους ριμπάουντ, μας έκαναν ζημιά στον πρώτο αγώνα, πήραν 17 επιθετικά ριμπάουντ. Μπορεί να μην έχουν πολύ σπουδαίους σουτέρ, αλλά είναι όλοι παίκτες που μάχονται και διεκδικούν με ένταση το ριμπάουντ” και κατέληξε: “Δεν πιστεύω ότι είχαμε πίεση. Έχουμε παίξει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος, είμαστε ομάδα που ξέρει να επιτίθεται, που ξέρει να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα, απλώς δεν μπήκαν κάποια σουτ στο ξεκίνημα, αλλά μπήκαν στη συνέχεια”.

To Top