ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τυπική διαδικασία: Νίκη και με Βυζάντιο, τέσσερις “στροφές” πριν το φινάλε (PRESSARIS-LIVE, 16:30)

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υποδέχεται σήμερα ο Άρης, ο οποίος θα αναζητήσει μία ακόμα νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την 26η στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς υποδέχεται την ομάδα του Νομού Καβάλας, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τέσσερα ματς απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά εδώ και δύο αγωνιστικές την άνοδο, ωστόσο στόχος όλων στην ομάδα είναι οι νίκες μέχρι το τέλος, έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερη η ψαλίδα, από τις ομάδας που ακολουθούν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, κάνοντας την αρχή με το να αφήσει εκτός αποστολής τους Νίκο Γεωργιάδη και Δημήτρη Σαμαρά. Αντίθετα, στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα και στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Σέρχιο Κόκε.

Σιδεράκης, Τζινάρ, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Ρόβας, Καζναφέρης, Καπνίδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος, Μαζουλουξής.

To Top