Μανέ για τη γαλλική Μπουρζ 18 που αγόρασε: “Ίσως ο Κλοπ έρθει σε μας”

Ο Σαντιό Μανέ αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, είναι ο ιδιοκτήτης της ερασιτεχνικής ομάδας Μπουρζ 18, η οποία συμμετέχει στη Δ’ Κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αγοράσει την ομάδα, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε, δηλώνοντας πως μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ θα κάτσει στον πάγκο της Μπουρζ 18.

“Ίσως έρθει εδώ (γέλια). Ο Κλοπ άφησε το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και προσωπικά συνέβαλε πολύ στην πρόοδό μου.

Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας ζωντανός θρύλος, που έφερε πολλά, πολλά στη Λίβερπουλ. Όλη η δουλειά που έκανε εκεί νομίζω θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων των φιλάθλων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”, είπε ο Σανέ.

Όσον αφορά το εγχείρημά του στη γαλλική ομάδα είπε: “Το ποδόσφαιρο κινείται τόσο γρήγορα που δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, δηλαδή να προσπαθήσουμε να ανεβούμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

Έχουμε πολλούς στόχους: ο κύριος είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό, χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά, αλλά αν όλοι προσπαθήσουν να κάνουν το σωστό, υπάρχει τρόπος να φτάσουμε εκεί”.

To Top