ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση-Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν, χωρίς απρόοπτα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

“Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο»”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση, συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση με την ομάδα να αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για Τρίπολη, αφού πρώτα ανακοινωθεί η αποστολή.

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (11/09, 21:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την πελοποννησιακή πόλη).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής στο πρώτο κομμάτι, τακτική και στατικές φάσεις στο δεύτερο).

* Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή (16/09).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων

Ασκήσεις κατοχής μπάλας αλλά και επιθετική τακτική περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική).

Αύριο, Τετάρτη, η πρωινή προπόνηση θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top