Μανιάς και Τάτος ξανά μαζί; Στο “στόχαστρο” μεγάλου τουρκικού συλλόγου οι δύο παίκτες!

Μιχάλης Μανιάς και Ανδρέας Τάτος δεν αποκλείεται και από τη νέα χρονιά να υπάρξουν συμπαίκτες, καθώς έντονο είναι το ενδιαφέρον μεγάλου κλαμπ της γειτονικής χώρας για την απόκτηση τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του PRESSARIS πρόκειται -τελικά- για ένα σύλλογο από τους ισχυρότερους του τουρκικού πρωταθλήματος που βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο απόκτησης και των δύο ποδοσφαιριστών.

Τα ονόματα των Μανιά και Τάτο προτάθηκαν στους ανθρώπους του εν λόγω συλλόγου που αφότου αρχικά “βολιδοσκόπησαν” τις φετινές επιδόσεις των δύο παικτών ζήτησαν λίγο χρόνο προθεσμία για να δώσουν την τελική τους απάντηση, παρότι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι.

Ο λόγος; Δεν έχει ολοκληρωθεί από πλευράς διοίκησης του τουρκικού κλαμπ το αγωνιστικό πλάνο για τη νέα χρονιά, καθώς εκκρεμούν κάποιες αποφάσεις γύρω από θέσεις βαρύνουσας σημασίας στην ομάδα.

Κι ενώ από την περίπτωση Τάτου ο Άρης δεν “καρπώνεται” κάτι από την μεταγραφή, το κέρδος από την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά φαντάζει αρκετά μεγάλο (εφόσον δεν επιλέξει τελικά τον δρόμο της προσφυγής). Όπως προείπαμε, επρόκειτο για ένα σύλλογο ισχυρό όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Ούτως ειπείν, δεν θα δυσκολευτεί να καλύψει τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη σε περίπτωση που αποφασίσει τελικώς να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονο φορ.

To Top