Σε καλό κλίμα η συνάντηση για τη ρύθμιση των 533.000 ευρώ, συγκρατημένη αισιοδοξία, όλα ανοιχτά!

Ολοκληρώθηκε η κιτρινόμαυρη αποστολή στην Αθήνα, με στόχο την ρύθμιση ενός σημαντικού οικονομικού «αγκαθιού» για την ΚΑΕ Άρης.

Ο  πρόεδρος της κίτρινης ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και το (νέο) μέλος του δ.σ. Στάθης Ρούσσος βρέθηκαν σήμερα στην πρωτεύουσα και στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να έχουν μια σημαντική συνάντηση για τα χρέη των 533.000 ευρώ στο Δημόσιο που δεν μπήκαν στο άρθρο 99.

Οι δυο κιτρινόμαυροι παράγοντες είχαν συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου (62Α) ζητώντας ουσιαστικά μια επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους. Δηλαδή να μπει ο Άρης σε μια ρύθμιση 90 δόσεων καταβάλλοντας 6.000 ευρώ μηνιαίως, αντί των 23.000 ευρώ που καλείται να εξυπηρετεί σήμερα.

Το αίτημα του Άρη, το οποίο είναι στην λογική της εξυγίανσης και της συνολικής προσπάθειας που γίνεται, συναντάει αρκετές δυσκολίες, αλλά το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, δίνει την αίσθηση της συγκρατημένης αισιοδοξίας στους ανθρώπους του Άρη, χωρίς κανείς προς το παρόν να μπορεί να προεξοφλήσει το τελικό αποτέλεσμα.

To Top