Μανιάς: Νιώθει ξεχωριστός παίζοντας στον Άρη, γίνεται ξεχωριστός λόγω… γκολ!

Ο Μιχάλης Μανιάς κερδίζει… πόντους καθημερινά με την παρουσία του και φυσικά με τα γκολ του, έστω στα φιλικά, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Ο ίδιος πριν μερικές μέρες είχε στείλει το μήνυμα, δηλώνοντας από τη Βουλγαρία στο PRESSARIS ότι νιώθει ξεχωριστός παίζοντας στον Άρη.

Ήδη άρχισε να μοιάζει ξεχωριστός λόγω… γκολ! Στη Βουλγαρία, ο περσινός πρώτος σκόρερ της Φούτμπολ λιγκ φάνηκε ότι εγκλιματίστηκε άμεσα αγωνιστικά στις απαιτήσεις της ομάδας και του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Το έδειξε αυτό εκεί που πρέπει, στους αγώνες. Στις προπονήσεις ήταν πιο… μαζεμένος, ίσως γιατί τώρα χτίζει τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Όταν συμβεί κι αυτό και φυσικά λυθούν και τα πόδια από την προετοιμασία, θα είναι ακόμα καλύτερος.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ “κέρδισε” τον κόσμο με την παρουσία του για 45′. Είχε δοκάρι κι ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ. Στον Άρη κρατούν χαμηλά την μπάλα. Το ίδιο κι αυτός. Το… κοντέρ πρέπει, άλλωστε, να αρχίσει να μετράει στα επίσημα παιχνίδια, εκεί όπου η μπάλα θα “καίει”.

Υπερβολές δεν χρειάζονται, αλλά ο Μανιάς δείχνει ότι μπορεί να κάνει αρκετά καλά πράγματα στο φετινό Άρη, δίνοντας λύσεις και γκολ στην επίθεση.

Αρκεί να μην βιαστεί ο ίδιος και κυρίως ο κόσμος…

To Top