ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: «Με ενδιαφέρει ο στόχος της Ευρώπης όχι οι αριθμοί μου» (video)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την εκτίμησή του για το κατά πόσο ο Άρης θα εξασφαλίσει τον στόχο του στο φινάλε, αλλά και για το αν είναι έτοιμος να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

«Με ενδιαφέρει ο στόχος της Ευρώπης όχι οι αριθμοί μου» όπως είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Αργεντίνος εξτρέμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι περιμένει από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή, πλέον. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, και αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας».

Αναφορικά με το αν θεωρεί πως διανύει τη καλύτερη σεζόν του με τον Άρη: «Γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο είναι να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εγώ κοιτάω να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα. Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή περίοδο, και μπορώ να δώσω το καλύτερο για την ομάδα. Να βοηθήσω τον Άρη, έως το τέλος τη σεζόν για να βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

Για το αν πιστεύει πως το τέλος ο Άρης θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη: «Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό. Ποδόσφαιρο είναι, μπορούν να συμβούν τα πάντα αλλά τουλάχιστον θα είμαστε σίγουροι πως δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης: «Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω όπου χρειαστώ. Θα δούμε που θα είναι αυτό. Εγώ πάντως θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ το βίντεο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top