Μαντσίνι: «Πολύ δύσκολα τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα»

Για την «επόμενη μέρα» της εθνικής Ιταλίας μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από την Αργεντινή, στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ».

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αργεντινή έκανε ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, μένοντας στην κακή απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Γουέμπλεϊ».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο μέλλον της εθνικής Ιταλίας, προαναγγέλλοντας σημαντικές αλλαγές μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στου Κατάρ.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και κάναμε αρκετά καλή δουλειά, κρατώντας την μπάλα και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπρεπε να σκοράρουμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά κάναμε πολύ λίγα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά ο 57χρονος προπονητής, πριν μιλήσει για τις αλλαγές που έρχονται στην ομάδα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Τα δύο τελευταία από αυτά ήταν πολύ δύσκολα και είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε ακόμα ενθουσιασμένοι. Έχουμε προγραμματίσει αλλαγές μετά το ματς (σ.σ. με την Αργεντινή) και θα τις κάνουμε πραγματικότητα. Οι αλλαγές θα είναι πιο δύσκολες σε σύγκριση με αυτές που κάναμε το 2018. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μας χαρίσει χαρές σύντομα. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως οι νέοι που θα μπουν στην ομάδα θα μάθουν γρήγορα. Πολλοί από αυτούς δεν παίζουν καν στη Serie A. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

To Top