Οι παίκτες των Ουόριορς μετρούν 123 συμμετοχές σε τελικούς και οι παίκτες των Σέλτικς… καμία!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα έχουν έναν μεγάλο σύμμαχο ενόψει των τελικών του ΝΒΑ και αυτός δεν είναι άλλος από την… εμπειρία! Aκούγεται απίστευτο, αλλά είναι… πέρα για πέρα αληθινό!

Οι παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν δώσει στο σύνολο 123 ματς για τους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ οι αντίστοιχοι των Μπόστον Σέλτικς… κανένα!

Αν μη τι άλλο η εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια αναμένεται να αποτελέσει σύμμαχο των «Πολεμιστών» οι οποίοι ευελπιστούν να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Αντίστοιχα οι Σέλτικς έχουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός τίτλου από το μακρινό… 2008 ενώ η τελευταία τους συμμετοχή στους τελικούς ήταν πριν από 12 χρόνια και δη το 2010 κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα και ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος είναι ο μοναδικός έμπειρος παίκτης της Βοστόνης θα πάρει με τη σειρά του για πρώτη φορά μέρος σε NBA Finals.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα του 2010 που συνεχίζει ακόμα να παίζει μπάσκετ είναι ο Ραζόν Ρόντο.

To Top