ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μανωλάς στο PRESSARIS για το ενδιαφέρον του Άρη και τον πρώην συμπαίκτη του, Φάμπιο

Το όνομα του Κώστα Μανωλά είναι ένα από τα πολλά που έπαιξαν το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη. Απασχόλησε, μάλιστα, τον Άρη και το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς να ευοδωθεί το “φλερτ”. Πλέον, αναμένει την τελεσίδικη απόφαση για την Κέρκυρα, προκειμένου να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Ο 22χρονος αμυντικός μίλησε στο PRESSARIS για το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και τον Φάμπιο Ταβάρες με τον οποίο ο Άρης, ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία και τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία φέτος στην Κέρκυρα.

Ερωτώμενος για τον πρώην συμπαίκτη του που έχει δώσει τα χέρια με τον Άρη, είχε να πει: “Ο Φάμπιο είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός παίκτης. Τον έζησα το τελευταίο εξάμηνο στην Κέρκυρα και μπορώ να πω, πως είναι από τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στον Άρη της Φούτμπολ Λιγκ. Θα τον πάρει από το χέρι αν χρειαστεί επιθετικά. Θα ξεχώριζα από τα χαρακτηριστικά του την ταχύτητα του και την αλτικότητα του. Το… έχει το γκολ, αν και είναι παίκτης που αγωνίζεται περισσότερο στις πτέρυγες”.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Άρη για τον ίδιο, τόνισε: “Μέχρι να βγει η τελεσίδικη απόφαση για την ομάδα μου δεν θέλω και δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία να μιλήσω με άλλη ομάδα. Ο Άρης ενδιαφέρθηκε για μένα και πέρσι, αλλά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Αν το ενδιαφέρον του ισχύει και φέτος με τιμάει πολύ, αλλά και πάλι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει η Κέρκυρα. Δεν αποκλείω όμως τίποτα μελλοντικά…”

 

To Top