ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβάρει τα “κιτρινόμαυρα” ο Γκιγιέρμο Πέρεθ

Σε καταρχήν προφορική  συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Πέρεθ έχει έρθει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προκειμένου ο Ισπανός να φορέσει από τη νέα χρονιά τα “κιτρινόμαυρα”, πάντα υπό την προϋπόθεση ο Άρης να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το “φλερτ” με τον Ισπανό ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο μήνες, ωστόσο, παρατηρήθηκε στασιμότητα στην περίπτωση του, μέχρι τη στιγμή που το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε με τον 28χρονο χαφ να έχει επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και να συμφωνούν.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Βέροια την περίοδο 2012/13. O 28χρονος χαφ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2012 και στα δύο χρόνια παραμονής του στη Βέροια, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα και δύο τέρματα.

Επόμενος σταθμός του Ισπανού ο Πανθρακικός, στον οποίο αγωνίστηκε το πρώτο μισό της περιόδου 2014/15, με συμμετοχή σε 10 παιχνίδια, για να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ και τη Λαμία, με την οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, έχοντας προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ, με τον οποίο επίσης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

To Top