Μανωλόπουλος: «Θα βοηθήσουν πολύ οι νέοι παίκτες»

Για τους νέους παίκτες του Άρη, την επικείμενη συμφωνία με το Δημήτρη Τσαλδάρη αλλά και τα νέα σενάρια επανασύνδεσης με τον Νίκο Χατζηβρέττα, μίλησε στον «Άρης FM 92,8» ο βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ξεκινώντας, αναφέρθηκε στις προσθήκες των Κρούσιτς και Τζέιμς: «Είναι δύο καλοί παίκτες, έμπειροι, όμως σίγουρα θα χρειαστούν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής. Εμείς θα δουλέψουμε ώστε να τους κάνουμε τη ζωή εύκολη. Ο στόχος θα είναι να αγωνιστεί την Τετάρτη, κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ξεχωριστά μίλησε αρχικά για τον Τζέιμς, σχολιάζοντας: «Ο Τζέιμς προέρχεται από ένα πολύ καλό πρόγραμμα, το Μαρκέτ. Είναι καθαρός ‘άσος’, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, είναι γρήγορος, διεισδυτικός και πολύ αλτικός παρά το ότι είναι κοντός».

Στη συνέχεια ο κ. Μανωλόπουλος αναφέρθηκε και στον Κρούσιτς, επισημαίνοντας: «Είναι πολύ δυνατός, έχει ύψος 2.10 και ξέρει μπάσκετ, δηλαδή αφομοιώνει εύκολα τα συστήματα. Οι πληροφορίες που πήραμε λένε πως έχει πολύ όρεξη και δουλεύει πολύ. Γι’ αυτό φαίνεται πως βελτιώνεται, μέσα από τα στατιστικά».

Όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Τσαλδάρη, είπε: «Ο Τσαλδάρης είναι ένας παίκτης τον οποίο θέλουμε πάρα πολύ στην ομάδα. Είναι πλέον θέμα διοίκησης, όμως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όσον αφορά τον Χατζηβρέττα, είναι πάλι διοικητικό θέμα».

Για ενδεχόμενη άλλη μεταγραφή, προτίμησε να μείνει συγκρατημένος: «Θα δούμε τι γίνεται με αυτούς τους παίκτες και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε, μήπως μπορέσουμε να πάρουμε έναν ακόμα ψηλό, με κοινοτικό διαβατήριο. Άλλωστε, μόνο κοινοτικό μπορούμε να πάρουμε πλέον».

Τέλος, σχολίασε και την πρωτοβουλία προπονητή και διοίκησης ώστε να υπάρξει ανοικτή προπόνηση σήμερα: «Ήταν μία πολύ καλή σκέψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή σε συνεργασία με τη διοίκηση και θα μπορέσει ο κόσμος, οικογένειες να δούνε τους παίκτες και να μιλήσουν, να πάρουν αυτόγραφα και αυτό θα τονώσει και την ψυχολογία των παικτών».

To Top