Στην ΕΤ1 ο προημιτελικός με τον Ολυμπιακό

Η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΡΤ. Ο προημιτελικός θα διεξαχθεί την προσεψή Τετάρτη στις 7 το απόγευμα.

Η ΕΡΤ αποφάσισε να καλύψει τους δύο πιο σημαντικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης, αυτόν στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη και αυτόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Μαρούσι αύριο στο ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης: “Από αύριο, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ξεκινούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών, με απ’ ευθείας μεταδόσεις των νοκ-άουτ αναμετρήσεων από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη, στις 19.00 το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρούσι στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, σε απ’ ευθείας μετάδοση από την ΕΤ1. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιάννης Νάτου, ενώ ο Δημήτρης Κοντός μαζί με τον Μιχάλη Πέτκοφ θα έχουν όλο το ρεπορτάζ.
Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, η ΕΤ1 θα μεταδώσει απ’ ευθείας την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου και Γιώργου Τραπεζανίδη. Το ρεπορτάζ του αγώνα θα έχουν οι Άκης Ιωακείμογλου και Νίκος Καραγιώργης”.

To Top