Ο Τζέιμς περιμένει τους φιλάθλους στο Παλέ

Ο Ντομινίκ Τζέιμς μετά τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και τις κάλυψε το PRESSARIS.gr, μίλησε και στον “ΑΡΗΣ FM”, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στις 7 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο, στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε πως “ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και με ένα κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ. Έχω μεγάλες προσδοκίες, για να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Άρη. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τον πρόεδρο. Μόλις άκουσα ότι ενδιαφέρεται ο Άρης για μένα, ήρθαν ευχάριστες εικόνες στο μυαλό μου, οι οποίες έπαιξαν ρόλο στο να έρθω τελικά. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη νίκη. Έτσι λοιπόν, πρέπει να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες. Όσον αφορά εμένα, θέλω να γίνω ο ηγέτης του Άρης. Έχω αγωνιστεί στην Ευρώπη και μπορώ εύκολα να προσαρμοστώ. Επίσης θα βοηθήσω και τα παιδιά που μόλις ήρθαν από την Αμερική. Στόχος μου είναι να γίνω η προέκταση του προπονητή στο παρκέ”.

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είπε ότι “είναι ένα παιχνίδι που το βλέπω σαν πρόκληση. Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ και ανυπομονώ για αυτό. Δεν θα μπορέσω βέβαια να δείξω αυτό που μπορώ, αλλά θα κάνω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα στη νίκη”.

Ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας και κάλεσε και αυτός τους φιλάθλους να βρεθούν στο Αλεξάνδρειο, στις 7 το απόγευμα: “Γνωρίζω γι’ αυτό και ανυπομονώ να δω από κοντά τους φίλους της ομάδας. Τους γνωρίζω βέβαια, καθώς πέρυσι αγωνίστηκα στο Παλέ με την Λουκόιλ. Τώρα όμως θέλω να τους ζήσω ως παίκτης του Άρη”.

To Top