Μανωλόπουλος: “Μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Άρη, εστιάζοντας τις δηλώσεις του στην άμυνα των παικτών και το πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο επιθετικά.

Ο Μανωλόπουλος μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε πως “είχαμε κάνει πολύ καλή κατασκοπεία της Ρουντούπις. Το παιχνίδι ναι μεν κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως η καλή δουλειά είχε ξεκινήσει από το πρώτο ημίχρονο, όταν και καταφέραμε μια ομάδα που σκοράρει 88 πόντους μέσο όρο να την περιορίσουμε στο πρώτο μέρος στους 27 πόντους! Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, είχαμε δώσει βάρος εκεί και στο τρίτο δεκάλεπτο νομίζω ότι τα παιδιά λύθηκαν στην επίθεση. Κάναμε πολύ καλή ομαδική δουλειά στην επίθεση και το αποδεικνύουν οι 12 ασίστ, αν και νομίζω ότι ήταν πολύ περισσότερες. Είχαμε διάρκεια σε εκείνο το διάστημα και νομίζω γενικώς ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση”.

Ρωτήθηκε για την άμυνα και απάντησε πως “όντως πιστεύω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί, αλλά είχαμε καλές στιγμές και στην επίθεση, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο”, ενώ για τη συνέχεια επεσήμανε πως “είμαι αισιόδοξος. Μέρα με τη μέρα θα δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμα, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης…”.

To Top