Μανωλόπουλος: “Να επιστρέψουμε με τη νίκη, ‘κλειδί’ ο ρυθμός”

Ο Άρης θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του και γι’ αυτό θα επιδιώξει να φύγει αύριο από την έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας με το τρίτο “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ελέγξει τον ρυθμό και να “χαλάσει” το παιχνίδι του αντιπάλου με την άμυνα του.

Οι δηλώσεις του 27χρόνου φόργουορντ των κίτρινων:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες και θα δώσουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με τη νίκη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Το κλειδί θα είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Ο Κόροιβος παίζει πολύ καλά στην έδρα του και ο ρυθμός είναι ένας από τους βασικούς τομείς τους οποίους πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κόροιβος έχει καλούς ψηλούς παίκτες και ένα πολύ σοβαρό πλάνο σε άμυνα και σε επίθεση. Οι προπονητές μάς έχουν τονίσει τι πρέπει να προσέξουμε από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και με βάση αυτά, θα δώσουμε το.100% για να νικήσουμε».

Σχετικά με το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό θέλουν και οι κόουτς και μας το επισήμαναν πριν από ακόμα ένα ματς. Με σκληρή και δυνατή άμυνα σε όλο το γήπεδο, θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι των αντιπάλων και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος».

To Top