Πρίφτης: “Οι εκτός έδρας νίκες μετρούν πολύ, ζητούμενο για μας η σταθερότητα”

O Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι κάθε εκτός έδρας επιτυχία μετράει πολύ στην τελική συγκομιδή, επισημαίνοντας ότι το ζητούμενο για τον Άρη είναι η σταθερότητα στην απόδοση του. 

Οι δηλώσεις του προπονητή των κίτρινων για τον αυριανό αγώνα με τον Κόροιβο:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι μια εκτός έδρας αναμέτρηση με υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, οι εκτός έδρας νίκες μετρούν πολύ στην τελική συγκομιδή».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να αμυνθούμε με συνέπεια στους βασικούς δημιουργούς του αντιπάλου. Το αμυντικό τρανζίσιον και τα ριμπάουντ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κόροιβος είναι μία σοβαρή ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό και κατεύθυνση. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και αυτό αποδεικνύεται από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του, τα οποία ήταν όλα κλειστά».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην απόδοσή μας τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά».

To Top