Μανωλόπουλος: “Το ίδιο σοβαροί και στην έδρα μας”

Ο Άρης γύρισε νικητής από ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του στην Ευρώπη και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Για να περάσει και το… άλλο πόδι, θα πρέπει να παρουσιαρτεί το ίδιο σοβαρός και εντός έδρας κόντρα σε Ρουντούπις και Γκαστέρα, στον δεύτερο γύρο του ομίλου του, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή υπογράμμισε για τη νίκη επί της Γκαστέρα στο Γκρόνιγκεν πως “δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Αμυντικά κάναμε καλή δουλειά, αλλά χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια. Ήρθαν κάποιοι παίκτες από τον πάγκο και βοήθησαν την προσπάθεια που κάναμε. Κάποια παιδιά δεν έχουν κάνει προετοιμασία με την ομάδα και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής”.

Ρωτήθηκε αν το επιθετικό πρόβλημα είχε να κάνει και με την απουσία του Ταπούτου και απάντησε πως “σίγουρα επηρέασε, γιατί ο Ταπούτος μας δίνει λύσεις στην επίθεση, στηρίζουμε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι μας πάνω του, μας δίνει βοήθειες στο σκοράρισμα και σήμερα φάνηκε η απουσία του”.

Σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση ο Μανωλόπουλος τόνισε πως “μαθηματικά δεν έχουμε περάσει, έχουμε κάνει δύο σημαντικές νίκες εκτός έδρας. Πρέπει όμως να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και εντός και να προκριθούμε και μαθηματικά”.

To Top