Σκόρερ ο Παλιάτσιος στο διπλό της Εθνικής Nέων

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι παίκτες της Κ-20 Πάρης Παλιάτσιος και Βασίλης Πολιανίδης κατά την παρουσία τους στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, που έγιναν το προηγούμενο τριήμερο (28-30 Νοεμβρίου) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Χθες, στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής και στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε λήγοντας ισόπαλο 2-2, οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη συγκαταλέχθηκαν μεταξύ των διακριθέντων, με τον Παλιάτσιο μάλιστα να πετυχαίνει το ένα από τα δύο τέρματα των “άσπρων” απέναντι στους “μπλε”.

Οι νεαροί παίκτες του Άρη, που με τις εμφανίσεις τους αυτές έθεσαν τις βάσεις για μία νέα κλήση τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τις ηλικίες κάτω των 18, δεν αποκλείεται να πάρουν μέρος στο προγραμματισμένο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Ρωσία μετά την έλευση του νέου έτους.

Τέλος, στο χθεσινό διπλό έδωσε το “παρών” και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας, μια και τις προηγούμενες μέρες οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν υπό τις οδηγίες του προπονητή της Εθνικής Παίδων, Θόδωρου Παχατουρίδη.

Ο κ. Τσάνας απουσίαζε, καθώς είχε μεταβεί στην έδρα της ΟΥΕΦΑ, στη Νιόν, όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την elite round του Euro U-19 2012, στο οποίο θα μετάσχει η Εθνική Νέων χάρη στην πρόκριση που εξασφάλισε πριν από λίγο καιρό στα γήπεδα της Αρμενίας, με πρωταγωνιστές τους Κατίδη και Διούδη.

Συγκεκριμένα, η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της Δανίας, από τις 23 έως και τις 28 Μαΐου, τη διοργανώτρια χώρα, την Τουρκία και την Κύπρο.

To Top