ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μανωλόπουλος: “Όταν ο Άρης έγινε σκληρός, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπογράμμισε πως όταν ο Άρης έγινε σκληρός μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και μαζί τον αγώνα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: “Δεν θέλω να μηδενίσω την εμφάνισή μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε ισορροπία στην επίθεσή μας, στο αμυντικό κομμάτι κάναμε αυτά που έπρεπε. Θεψρώ ότι όταν ο Άρης ξεκίνησε να παίζει πολύ σκληρά, ενώ το είχαμε πει, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στο τέλος”.

Πρόσθεσε πως “ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός. Η άμυνα του Άρη ήταν προσαρμοσμένη πάνω του και δεν έβγαλε ανοικτά σουτ. Δεν θα κάνει περιττές ή βεβιασμένε ενέργειες…” και συνέχισε: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πριν το παιχνίδι είπαμε ότι ο Άρης καίγεται, αλλά εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”.

Ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση του Κάμινγκς και απάντησε: “Και δεν κάναμε καλή δουλειά και ο Κάμινγκς πήρε περισσότερες προσπάθειες. Γενικώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όταν ο Άρης έγινε πολύ σκληρός”.

To Top