Μαργαρίτης: Νίκη, όπως και πέρσι μέσα στην Κρήτη

Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο, εμφανίζεται ο αριστερός μπακ του Αρη, Γιώργος Μαργαρίτης. Θεωρεί πως το περυσινό 0-1, μπορεί να επαναληφθεί, ενώ μιλά με θετικά λόγια για τον Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος τον εμπιστεύεται και τον ενθαρρύνει σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μαργαρίτη στη συνδρομητική τηλεόραση:

-Γιώργο, πρώτη αποστολή για τον Αρη, μέσα στο 2013, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

« Οι βαθμοί που πήραμε με τον Πανιώνιο, είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Τώρα πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ΄ εμάς. Πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Ο ΟΦΗ δεν πάει καλά τελευταία. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτό;

«Νομίζω πως η αλλαγή προπονητή, επηρέασε τον ΟΦΗ, στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Εμείς έχουμε αλλαγμένη ψυχολογία και λόγω της αλλαγής προπονητή, αλλά και λόγω του τελευταίου αποτελέσματος με τον Πανιώνιο. Πάμε, λοιπόν, στο Ηράκλειο για τον βαθμό ή τους  βαθμούς».

-Τι ξεχωρίζεις από τον ΟΦΗ;

« Είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Με τον κ. Αναστόπουλο κάνανε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε και στους οποίους επικεντρώσαμε με τον προπονητή και θα κοιτάξουμε να τους εξουδετερώσουμε».

-Πέρυσι ο Αρης κέρδισε στη Κρήτη

« Ναι, κάναμε ένα καλό διπλό πέρυσι με τον Γιάννη Γιαννιώτα! Αν είμαστε το ίδιο σοβαροί και φέτος, θα πάρουμε ξανά το θετικό αποτέλεσμα».

-Πως πάνε τα πράγματα με τον Αλκαράθ;

« Είναι ένας προπονητής που του αρέσει πολύ η δουλειά του. Προσπαθεί να μας μεταδίδει συνέχεια θετικά πράγματα. Είναι ένας προπονητής που μας έχει βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία και στην τακτική και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι».

-Εσυ διατηρείς τη θέση σου στην ενδεκάδα, παρά την αλλαγή προπονητή..

« Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, μου μιλάει συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και στις προπονήσεις. Προσπαθώ, λοιπόν, να του ανταποδίδω αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

-Με ΟΦΗ, ΑΕΚ και Κέρκυρα, κρίνονται τα περισσότερα για τον Αρη φέτος;

« Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Δεν νομίζω όμως πως η βαθμολογική μας θέση θα κριθεί αποκλειστικά απ΄ αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν».

To Top