Νέες συζητήσεις για λύση στο θέμα Σχορτσιανίτη!

Η υπόθεση Σχορτσανίτη απασχολεί τα τελευταία χρόνια τον Άρη. Ήδη ξεκίνησαν μια σειρά από νέες συζητήσεις για να βρεθεί λύση. Έστω και τώρα.

Όπως μετέδωσε το basketplus.gr: “Προ λίγων ημερών ο πρόεδρος του Άρη, Λευθέρης Αρβανίτης τηλεφώνησε στον νομικό των “κυανόλευκων”, Ηρακλή Σπανό και του έκανε μια πρόταση συμβιβασμού. Πρόταση που αφορούσε τα “μπλοκαρισμένα” έσοδα της ΚΑΕ Άρης απ’ το κυλικείο του Αλεξανδρείου, που έχουν φτάσει σε ένα ποσό της τάξης των… 170 χιλιάδων ευρώ!

Ποσό πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής, και που ο Άρης “καίγεται” να χρησιμοποιήσει, όμως και ο Ηρακλής, σαν σύλλογος, χρειάζεται τα χρήματα. Η πρόταση ήταν να πάρει ο Ηρακλής ένα σημαντικό ποσό, απ’ αυτά, όχι όμως όλο, και ο Άρης να κρατήσει κάποια! Προφανώς για δικούς του, ταμειακούς, λόγους. Η απάντηση του Σπανού ήταν αρνητική… 

Στον Ηρακλή λένε πως “και δέκα χρόνια ακόμη να περιμένουμε, τα λεφτά θα τα πάρουμε όπως πρέπει και θα είναι αυτά που αναλογούν στη ζημία που πάθαμε”, ενώ απ’ τον Άρη τονίζεται πως υπάρχει η καλή διάθεση να βρεθεί μια λύση και να πάψει αυτό το “μέτωπο” ανάμεσα στις δύο ομάδες, που τις ζημιώνει και οικονομικά”.

To Top