Μαρθελίνο: “Η ομάδα της Βιγιαρεάλ είναι καλή”

Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και παρόλα αυτά η Βιγιαρεάλ έχει προχωρήσει ήδη σε δύο αλλαγές προπονητών από την αρχή της σεζόν, ως απόρροια της άσχημης αγωνιστικής παρουσίας της.

Ο Κίκε Σετιέν ήταν ο πρώτος που αποχώρησε πρόωρα από τον πάγκο της ενώ την ίδια τύχη είχε και ο διάδοχός του, Πατσέτα, με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας να του δείχνει την πόρτα της εξόδου την περασμένη εβδομάδα και να εμπιστεύεται το τιμόνι της ομάδας στον Μαρθελίνο μέχρι το 2026.

Την Δευτέρα έγινε η ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, το πρωί της Τρίτης ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ έκανε την πρώτη του προπόνηση στο “Θεράμικα” και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έλαβε χώρα η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Μαρθελίνο να μην κρύβει τη χαρά του για την επιστροφή του στο κίτρινο υποβρύχιο.

Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό το γεγονός, αλλά η ζωή μερικές φορές μας οδηγεί σε μονοπάτια ή να βρεθούμε ξανά σε μέρη όπου ήσουν πολύ χαρούμενος.

Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στο τέλος, ο χρόνος σε βοηθά να δώσεις σημασία σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η επαγγελματική και προσωπική αντιμετώπιση που είχα. Είναι χαρά που βρίσκομαι ξανά εδώ. Ο κόσμος της ομάδας μού έχει δώσει ήδη πολλή αγάπη στην πρώτη θητεία μου και είμαι πολύ ευγνώμων”.

To Top