ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκέτ, Μακ Νιλ, μπάσκετ το καλοκαίρι και έπαθλο 2 εκατ. δολάρια! (photos – video)

Η ομάδα αποφοίτων του Μαρκέτ συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου για μία βδομάδα και ξεκίνησε προπονήσεις ώστε να είναι απολύτως έτοιμη για την συμμετοχή της στο “The Basketball Tournament” στο οποίο θα διεκδικήσει το έπαθλο των 2 εκατ. δολαρίων. Και φυσικά στηρίζει πάρα πολλά στον Τζερέλ Μακ Νιλ!

Ο Αμερικανός γκαρντ, για τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως “η δημιουργία αυτής της ομάδας αναδεικνύει την ποιότητα του προγράμματος του Μαρκέτ. Δεν θα μιλήσω για τους χαρακτήρες γιατί όλοι τους είναι καλά παιδιά και εξαιρετικοί άνθρωποι. Έχουμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες που βγήκαν από αυτό το πρόγραμμα. Έχουμε κάποια παιδιά που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και έχουν αντίκτυπο στο ΝΒΑ. Υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει από το ΝΒΑ και κάποια άλλα που κάνουν σπουδαίες καριέρες στην Ευρώπη. Το ταλέντο μιλάει από μόνο του σε αυτό το πρόγραμμα. Ξεχνάμε καμιά φορά πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε αυτό το μέρος”.

Οι απόφοιτοι του Μαρκέτ θα έχουν προπονητή τον Αμερικανοϊταλό γκαρντ, Τρέιβις Ντίενερ και τον σταρ των Μάβερικς, Γουές Μάθιους, ενώ χρέη μάνατζετ θα έχει ο εν ενεργεία ΝΒΑερ, Στιβ Νόβακ.

Εκτός του Μακ Νιλ την ομάδα των αποφοίτων αποτελούν οι Μορίς Άκερ, Ντουάιτ Μπερκ, Ντουάιτ Μπάικς, Ματ Καρλίνο, Τζο Τσάπμαν, Ντάριους Τζόνσον Όντομ, Νταβάντ Γκάρντνερ, Μάρκους Τζάκσον, Ντέρικ Γουίλσον και Τζαμίλ Γουίλσον. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε κάθε χρονιά τέτοια εποχή. Κάθε φορά που έχουμε αυτή την ευκαιρία το απολαμβάνουμε, θυμόμαστε τα παλιά, το διασκεδάζουμε και παράλληλα προπονούμαστε…”, κατέληξε ο Μακ Νιλ, ο οποίος για την ιστορία είναι πρώτος σκόρερ, πρώτος σε κλεψίματα, πρώτος σε εύστοχα σουτ και σε προσπάθειες, τρίτος στις ασίστ, τέταρτος σε συμμετοχές και ένατος σε νίκες στην ιστορία του Μαρκέτ.

marquette_alumni_team_mcneal_11 marquette_alumni_team_mcneal_10 marquette_alumni_team_mcneal_9 marquette_alumni_team_mcneal_8 marquette_alumni_team_mcneal_6 marquette_alumni_team_mcneal_5 marquette_alumni_team_mcneal_4 marquette_alumni_team_mcneal_3 marquette_alumni_team_mcneal_2 marquette_alumni_team_mcneal_1

To Top