ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλο και πιο κοντά στην οριστική εξέλιξη της υπόθεσης Μακ Νιλ – Παραμένουν αισιόδοξοι στον Άρη για το “ναι” του παίκτη

Κάθε μέρα που έρχεται είναι πολύ πιθανό να φέρει πλέον οριστική εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Τζερέλ Μακ Νιλ στον Άρη. Οι κίτρινοι διατηρούν την επικοινωνία τους με τον Αμερικανό ανοικτή και είναι θέμα χρόνου να καταθέσουν την τελική τους πρόταση, ευελπιστώντας ότι ο παίκτης θα την αποδεχθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες, λίγο μετά το ντραφτ του ΝΒΑ, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Μακ Νιλ στην Αμερική, διότι εκπροσωπούν και το Νο4 του φετινού ντραφτ, τον Κροάτη, Ντράγκαν Μπέντερ, ο οποίος επιλέχθηκε από τους Σανς.

Πλέον και αφού υπάρχει και δίαυλος επικοινωνίας όλο αυτό το διάστημα με τον ίδιο τον Μακ Νιλ, ήρθε η ώρα για την τελική φάση της διαπραγμάτευσης. Ο Άρης θα κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση που μπορεί και θα περιμένει την απάντηση του παίκτη σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο Μακ Νιλ μέχρι τώρα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του που να τον ικανοποεί. Αν την είχε, θα το γνώριζαν και στον Άρη. Είναι πολύ πιθανό να βρει πρόταση στα χρήματα που θα ήθελε (+250.000 δολάρια ετησίως) από τουρκικές ομάδες, αλλά εδώ μπαίνει η παράμετρος… τρομοκρατία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο Μακ Νιλ κάνει δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο να παίξει στην Τουρκία μετά τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Οι κίτρινοι παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο Μακ Νιλ θα συμφωνήσει στην πρότασή τους και θα συνεχίσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μένει να φανεί αν και πότε αυτή η αισιοδοξία μετατραπεί σε πράξη.

To Top