ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: “Δύσκολα θα πίστευα ότι θα αντέχαμε για 45 λεπτά!”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι σήμερα η ομάδα θα μπορούσε να αντέξει παιχνίδι με τέτοια ένταση για 45 λεπτά και έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία στους αθλητές που είναι το επίκεντρο, να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους. Με την βοήθειά τους άσκησαν πίεση στον αντίπαλο και βοήθησαν τους παίκτες να ανταπεξέλθουν… Δύσκολα θα πίστευα πριν το παιχνίδι ότι θα αντέχαμε 45 λεπτά, γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για ένα τόσο σκληρό παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ειδικά όταν μας έπαιξαν με τον Τσόχλα και τον Μαργαρίτη, δύο παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν πώς να παίξουν, ενώ ανέβηκε και ο Σμιθ πάρα πολύ, μας δημιούργησε πρόβλημα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς σήμερα. Η νίκη είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας και θέλουμε να μπορέσουμε να καρπωθούμε αυτή τη νίκη και να φτάσουμε στο τέλος εκεί που θέλουμε, φτιάχνοντας μια ανταγωνιστική ομάδα”.

Ρωτήθηκε για το πώς άντεξαν οι παίκτες του με μόλις τέσσερις προπονήσεις και απάντησε: “Περισσότερο παίζει σε αυτή τη φάση η αξία του παίκτη, οι παραστάσεις που έχει και σίγουρα το πόσο αντέχει… Παίκτες που έχουν περισσότερη αντοχή έπαιξαν καλύτερα όσο περνούσε η ώρα όπως ο Μόρις. Αυτή η ομάδα αν μπορέσει να μονταριστεί και δεν έχει αυτές μεταπτώσεις, θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλει…”.

Ρωτήθηκε για το αν υπήρχε εντολή για φάουλ στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια και απάντησε: “Υπήρχε εντολή για φάουλ, αλλά δεν πρόλαβε να το κάνει”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το κύπελλο που ακολουθεί σχολίασε: “Εγώ είπα στους παίκτες να χαρούν τη σημερινή μέρα και από αύριο ξεκινάμε κάτι διαφορετικό…”.

To Top