«Μας πείσμωσε η ήττα από τον Εθνικό. Με τον κόσμο μας μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Καθαρή νίκη θα επιδιώξει ο Άρης αύριο (Μίκρα, 08/02, 20.30) με αντίπαλο τη Νίκη Αιγινίου. Οι παίκτες του Σπύρου Φίνου είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από τα χέρια τους προκειμένου να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της κανονικής περιόδου.
«Έχουμε πεισμώσει από την άδικη ήττα στην Αλεξανδρούπολη που μας έβγαλε από ένα μεγάλο φετινό στόχο», δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων». Και αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση επεσήμανε: «Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα είναι σημαντικά, ξεκινώντας το Σαββάτο με την Νίκη».

Ο αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο του Άρη να έρθει και να χειροκροτήσει τους ηθικούς νικητές της Αλεξανδρούπολης. Οι παίκτες της ομάδας έχουν απόλυτη ανάγκη της στήριξης του κόσμου που έχει αποδείξει ότι με την παρουσία του στη Μίκρα δίνει φτερά στην ομάδα. «Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να ευχαριστηθεί το βόλεϊ που παίζει η ομάδα μας. Με τη βοήθειά του πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο εντός και εκτός έδρας Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top