“Μας περιμένει ένας πόλεμος, και σε έναν πόλεμο δεν μπορείς να πηγαίνεις διαλυμένος”

O Γιάννης Ψηφίδης μίλησε με αφορμή την ματαίωση της συνάντησης των φορέων του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόθεση του κυρίου Μπακούρα, είναι να δημιουργήσει μια ομάδα διάσωσης του Άρη. Η δική του πρωτοβουλία ελάχιστα μοιάζει με την ανάλογη που είχαμε λάβει εμείς πριν από μερικές εβδομάδες (σ.σ. πριν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ) και την οποία πρόλαβαν οι εξελίξεις, καθώς την ίδια μέρα, υπήρξαν οι παραιτήσεις όλων των μελών της διοίκησης Ηλιάδη».

Προσέθεσε δε στη συνέχεια: «Στόχος όλων των προσπαθειών τη δεδομένη στιγμή, πρέπει να είναι να αναζητήσουμε λύσεις σε ότι έχει να κάνει με τον πόλεμο που είναι δεδομένο ότι θα κληθούμε να δώσουμε από τον Γενάρη κι έπειτα. Πρέπει να κινηθούμε για μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά της».

Κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου επισήμανε επίσης πως: «Συντάσσομαι απόλυτα με τις απόψεις και τις προθέσεις του κυρίου Μπακούρα για τον Άρη. Ας αντιληφθούμε επιτέλους όλοι, πως για να αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις, απαιτείται συσπείρωση από όλους. Είτε πρόκειται για οργανωμένους, είτε για διοικητικούς παράγοντες, είτε για ΚΜΑ. Δεν υπάρχει χρόνος και τρόπος να είμαστε σε κομμάτια αυτή τη στιγμή. Μας περιμένει ένας πόλεμος, και σε έναν πόλεμο δεν μπορείς να πηγαίνεις διαλυμένος. Νιώθω ότι οι Αρειανοί χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ή μια ιδέα, μια σημαία, να μπει μπροστά και να συνταχθούμε πίσω της, προκειμένου να συσπειρωθούμε».

Ολοκληρώνοντας ο πρώην πρόεδρης της ΠΑΕ Άρης υπογράμμισε: «Ξέρω ότι η προσπάθεια του κυρίου Σκόρδα για τη διάσωση της ομάδας, είναι σοβαρή. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα κινηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς γνωρίζουμε πως για να βγει με λίγα λόγια η χρονιά, απαιτούνται περί τις 800 χιλιάδες ευρώ σε ρευστό. Ο Άρης, μπορεί να τα καταφέρει και να σώσει την παρτίδα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Πρωτοβουλίες όμως όπως αυτή του κυρίου Μπακούρα, πρέπει να φέρνουν εξελίξεις, όχι προβληματισμό. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως ο άνθρωπος δεν απογοητεύτηκε πλήρως, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά σπουδαίο Αρειανό και τεχνοκράτη άνθρωπο.

To Top