Όλα έτοιμα για το τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή

Το τριήμερο 4-6 Ιανουαρίου είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, μέσα στα γήπεδα πριν από μερικές βδομάδες.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης “ο Άρης δε ξεχνά το Γιώργο Περσιανλή και το τριήμερο 4, 5 και 6 Ιανουαρίου διοργανώνει τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου κόουτς, που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Ανέστης Πεταλίδης», που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, καθώς και στο κλειστό γήπεδο «Μάκης Νάτσης» κάτω από τη θύρα 1. Το τουρνουά απευθύνεται σε παιδιά που είναι γεννημένα από το 2001 έως 2007 και αφορά τα τμήματα σούπερ μίνι, μίνι και παγκορασίδων”.

“Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται ένα τόσο μεγάλο τουρνουά από το βόλεϊ του Άρη. Είμαστε σίγουροι ότι από εκεί ψηλά ο κόουτς θα είναι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που θα συμβεί. Θέλουμε να το κάνουμε θεσμό και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε και ένα αντίστοιχο τουρνουά γυναικών. Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά για το τουρνουά, είναι όμως το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για το Γιώργο Περσιανλή”, δήλωσε η υπεύθυνη βόλεϊ των ακαδημιών του Άρη, Μαριλένα Παπαγεωργίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του τουρνουά

 

To Top