Μασάδο: «Έπρεπε να προβούμε σε αλλαγές λόγω καρτών»

Ο Μανουέλ Μασάδο έδωσε τη δική του εξήγηση για τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μέσα στο «Καραϊσκάκη», διέκρινε πάθος και διάθεση από αυτούς που αγωνίστηκαν και έκανε και το παράπονό του για την διαιτησία του Γιάχου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στον Ολυμπιακό λέγοντας πως «πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ποιοτικό ρόστερ και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει αλλαγές και να μη πέφτει ο ρυθμός».

Συνέχισε τονίζοντας πως «ξεκινήσαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα, πολύ περίπλοκη για μας και με τον ίδιο τρόπο έχει τελειώσει. Παρόλα αυτά εγώ ως προπονητής έπρεπε να κοιτάξω ένα γενικότερο πλάνο της ομάδας για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, με παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών και θα μπορούσαν να χάσουν κάποιο από αυτά. Έπρεπε να προβούμε σε κάποιες, ας το πούμε, αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες όμως δεν θα αποδυνάμωναν την ομάδα, για να μπορέσει να παρουσιάσει την ίδια δυναμική μέσα στον αγωνιστικό χώρο”, προσθέτοντας πως “παρόλο που δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και μας στενοχωρεί, διέκρινα στους ποδοσφαιριστές μου πάθος και διάθεση να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Μένουμε με την αίσθηση ότι δεν πήραμε κάρτες και μπορέσαμε να προφυλάξουμε τους παίκτες που θέλαμε. Το αποτέλεσμα είναι κακό, αλλά σε κάποια σημεία έχω την αίσθηση και το παράπονο ότι ο διαιτητής δεν σφύριζε με τον ίδιο τρόπο τις δύο ομάδες».

Κατέληξε επισημαίνοντας πως «κάποια πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στον Ολυμπιακό από ότι είναι στις περισσότερες ομάδες της Ελλάδας και κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ. Από εκεί και πέρα όπως όλοι γνωρίζετε γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επιτρέπουν σε όλες τις ομάδες να μπορούν να διεκδικήσουν με επιτυχία τις πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμα κι αν παίζουν με τον πρώτο, τον τελευταίο, εντός ή εκτός έδρας. Τους παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε και πιστεύαμε ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα εδώ μέσα…».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top