Οι παίκτες ζήτησαν συγγνώμη διά στόματος Παπαζαχαρία

Συγγνώμη εκ μέρους των παικτών του Άρη για το απογοητευτικό 3-0 ζήτησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, τονίζοντας ότι οι «κίτρινοι» θα τα παίξουν όλα για όλα στα προσεχή εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο, όπου θα είναι απαραίτητη η κατάκτηση έξι βαθμών.

Ο 27χρονος μέσος σχολίασε αρχικά: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλά από εμάς, δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε. Κομβικό σημείο ήταν η αποβολή του Σηφάκη και το 2-0. Δεν μπήκαμε φοβισμένα, απλά μπήκε καλύτερα ο Ολυμπιακός, αλλά κι εμείς δεν φροντίσαμε να έχουμε μια καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας ώστε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο κέντρο».

Ο Παπαζαχαρίας συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στους φιλάθλους και στρέφοντας το βλέμμα στα επόμενα παιχνίδια: «Είναι μια βαριά ήττα για μας, που δεν αρμόζει σ’ έναν σύλλογο όπως ο Άρης. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γι’ αυτή την ήττα, εκ μέρους όλων των παικτών. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε, με ΟΦΗ και Πανιώνιο, για να έρθουμε πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top