Μασάδο: «Πλέον υπολογίζω σε περισσότερους παίκτες» (video)

Ικανοποιημένος από όσα έδειξαν οι παίκτες που προέρχονταν από μακρόχρονη απουσία δήλωσε ο Μανουέλ Μασάδο, μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Λίτεξ Λόβετς. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Κατίδη που θα δοκιμαστεί από την Έβερτον, λέγοντας πως «δεν μπορείς να στερήσεις μια τέτοια ευκαιρία από έναν νεαρό παίκτη, του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, ο τεχνικός του Άρη είπε αρχικά: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως στο α’ ημίχρονο, όπου μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο. Στο β’ μέρος, ο προπονητής των αντιπάλων έκανε διαρκώς μεμονωμένες αλλαγές, με συνέπεια να διακόπτεται συνεχώς το παιχνίδι και να μην υπάρχει ρυθμός και ροή. Εγώ είχα διαφορετική αντίληψη για το πώς πρέπει να διαχειριστούμε αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό έκανα μαζεμένες τις αλλαγές, δύο στην ανάπαυλα και τις υπόλοιπες πέντε κατά το β’ ημίχρονο».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τους παίκτες που προέρχονταν από διάστημα απουσίας, σχολίασε: «Θέλαμε μέσα από αυτό το φιλικό να βγάλουμε συμπεράσματα για παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό λόγω τραυματισμών. Για παίκτες όπως ο Ντίκο, ο Τσουκάνης, ο Πρίττας, ο Τόχα, ο Παπαστεριανός και όλοι οι υπόλοιποι που προέρχονταν από απουσία. Έχω μείνει με πολύ καλή εντύπωση και τώρα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτούς. Φάνηκε ότι χρειάζονται ρυθμό από παιχνίδια, για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το θετικό είναι ότι μπορώ να υπολογίζω πλέον σε περισσότερους παίκτες».

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στην αξιοποίηση των στημένων φάσεων, μετά από σχετική ερώτηση: «Δουλεύουμε σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι οι στημένες φάσεις. Σήμερα η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά στο κομμάτι αυτό, αλλά με στενοχώρησε το γεγονός ότι παρότι δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες από στημένες μπάλες, μόνο μία από αυτές κατέληξε σε γκολ».

Τέλος, αναφορικά με το αυριανό ταξίδι του Κατίδη στο Λίβερπουλ, για να δοκιμαστεί από την Έβερτον, ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Όταν παρουσιάζεται για έναν τόσο νεαρό παίκτη μια ευκαιρία να παίξει σ’ ένα προηγμένο πρωτάθλημα σαν το αγγλικό, δεν μπορείς να του στερήσεις αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορούσα να του πώ τίποτε άλλο, παρά μόνο να του ευχηθώ να έχει πολύ καλή τύχη εκεί και να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του δίνεται».

Δείτε τις δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο στην κάμερα του PRESSARIS:
{youtube}PwrXtpj4N58|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top