Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες, η Λίτεξ την τύχη, ο Μασάδο την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα (1-1)

Ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε μεγάλη διάθεση, ήταν καλύτερος στο χορτάρι, αλλά η Λίτεξ Λόβετς είχε την τύχη με το μέρος της στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και έληξε με σκορ 1-1. Ο Μανουέλ Μασάδο σε κάθε περίπτωση είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε την ουσία του φιλικού που έγινε κάτω από λαμπρό ήλιο και μπροστά σε 1.500 φιλάθλους του Άρη, θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:

1. Ο Άρης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και είχε καλή λειτουργία μεσοεπιθετικά απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλγαρίας.

2. Παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές, γεγονός που επηρέασε αρκετά τη συνοχή του, όχι όμως την διάθεση των παικτών του.

3. Αν ήταν πιο τυχερός ή προσεκτικός θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη.

4. Οι κίτρινοι είδαν με ικανοποίηση να επιστρέφουν στην δράση οι Μιχάλης Σηφάκης (μετά από 5,5 μήνες), Μανώλης Παπαστεριανός (μετά από περίπου ένα μήνα), ενώ πήρε αγωνιστικά λεπτά και ο Σάκης Πρίττας.

5. Δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τσουκάνης και άφησε θετικά μηνύματα και υποσχέσεις για τη συνέχεια.

6. Ο Άρης ήταν πολύ καλός στα στημένα, δείχνοντας καλή λειτουργία και αυτοματισμούς, αλλά δεν ήταν όσο θα ήθελε, αποτελεσματικός.

7. Συνέχισε για ένατο παιχνίδι χωρίς ήττα, έστω και σε φιλικό αυτήν τη φορά, γεγονός που δίνει ηθικό και κουράγιο για τη συνέχεια.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα δέχθηκε ένα τυχερό γκολ στο 23’ από κόντρα σε σουτ του Ιβάνοφ (0-1). Παρόλα αυτά συνέχιζε να πιέζει για το γκολ, είχε δοκάρι στο 32’ μετά από κεφαλιά του Ντίκο και στο 39’ ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Λαζαρίδη.

Στην επανάληψη οι κίτρινοι έχασαν μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ, με πιο κραυγαλέα περίπτωση αυτή του τετ α τετ του Καπετάνου, αλλά οι πολλές αλλαγές και από τους δυο προπονητές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα και για τις δυο ομάδες, φτάνοντας μέχρι το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης (60’ Βελλίδης), Καζναφέρης, Λαζαρίδης (60’ Κοτσώνης), Ντίκο, Τσουκάνης, Φατί (60’ Παπαστεριανός), Πρίττας (46’ Παπαζαχαρίας), Κατίδης (46’ Ουμπίντες), Καπετάνος (60’ Τόχα), Σολτάνι (60’ Νέτο), Τριανταφυλλάκος.
ΛΙΤΕΞ: Πίργκοφ (46’ Αλεξαντρόφ), Ποπόφ, Μιλάνοφ (46’ Γιος), Ιτούα, Μποζίνκοφ, Γελένκοβιτς (46’ Σβέτκοφ), Σαντρίνιο (73’ Κόλεφ), Γιάνεφ (90’ Ρουμένοφ), Τοντόροφ (46’ Νικάσιο, 83’ Σμιρνόφ), Τσβετάνοφ (46’ Βαγιούσι), Ιβάνοφ (72’ Ντίντσεφ) .

 
Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την παρουσίασε λεπτό προς λεπτό live το PRESSARIS

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top