Στο Αγρίνιο για τη νίκη η Κ-17

Καθ’ οδόν για το Αγρίνιο βρίσκεται η Κ-17, έπειτα από την πρωινή της προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού αύριο θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα πραγματοποιηθεί στο “Emileon Sport Center”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 30 Οκτωβρίου είχε λήξει 5-0 υπέρ του Παναιτωλικού, ενώ σ’ εκείνο του δεύτερου γύρου στη Θεσσαλονίκη οι «κίτρινοι» είχαν… πάρει το αίμα τους πίσω θριαμβεύοντας με το ευρύ 6-1 χάρη στα τέρματα των Φούσκα (2), Γιαννακιτσίδη, Μπελούλη, Ιγνατίδη και Ζήση (φωτογραφία).

Ενόψει του αυριανού ματς, εκτός αγωνιστικών πλάνων έμεινε ο Μαργαρίτης Αλταλίκης, ο οποίος την τελευταία στιγμή προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών, όπου βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βαλαής. Επιπλέον, απών από ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι ο Χρήστος Μπελούλης, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Μαντζάρης, Κιβρακίδης, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Φούσκας, Βασιλούδης, Βαρότσης, Τσιπούρας, Παπουτσής, Μαρινόπουλος, Μήτρου, Λεμονής, Πασχαλίδης, Ιγνατίδης και Ζήσης.

To Top