Μιχάλης Σηφάκης, επιστροφή μετά από 167 μέρες (video)

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του σημερινού αγώνα ήταν η επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη στην δράση, έστω και σε φιλικό, μετά από 5 μήνες και 14 μέρες! Ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από 167 μέρες και ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ανάμικτα συναισθήματα…

Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Κρητικός πορτιέρο ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (0-1). Σήμερα, ο Σηφάκης φόρεσε μετά από 167 μέρες την φανέλα με το νούμερο 13 και αγωνίστηκε επί 60’.

Παρά τη δικαιολογημένη αστάθεια που έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα στο ξεκίνημα, λόγω της μακρόχρονης απουσίας του από τα γήπεδα, ο Σηφάκης δέχθηκε αρχικά το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο. Στη φάση του γκολ της Λίτεξ υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες, αλλά είχαν κυρίως να κάνουν με την κόντρα στο πόδι του Ντίκο, που έδωσε ύψος στην μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του.

Κατά την αντικατάστασή του στο 60’, όταν έδωσε τη θέση του στον Μάρκο Βελλίδη, τα χειροκροτήματα κυριάρχησαν των αποδοκιμασιών που ακούστηκαν και ο διεθνής τερματοφύλακας ανταπέδωσε, χειροκροτώντας κι εκείνος με την σειρά του τον κόσμο.

Γεγονός είναι επίσης ότι κατά την είσοδο του Κάρλος Τόχα στο παιχνίδι, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, η κερκίδα είχε εκφραστεί… αρνητικά απέναντι στον Κολομβιανό.

Δείτε τι έγινε στην αντικατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη από τον Μάρκο Βελλίδη:
{youtube}PL32gT6V8t8|640|360|1{/youtube}
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top