Μασάδο: «Όταν δεν σου δίνουν πέναλτι ούτε στο 3-0…»

Την κακή εμφάνιση του Άρη παραδέχθηκε ο Μανουέλ Μασάδο, κάνοντας λόγο για μια εβδομάδα που «ξεκίνησε προβληματικά για μας και τελείωσε εξίσου προβληματικά», αλλά δεν μπόρεσε παρά να παραπονεθεί και για την απαράδεκτη διαιτησία του Γιάχου.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε στην κάμερα της Nova, αμέσως μετά τη λήξη: «Ήταν ένα κακό βράδυ για μας, το δείχνει άλλωστε και το αποτέλεσμα. Ήταν μια εβδομάδα που κύλησε με προβλήματα για μας και τελείωσε εξίσου προβληματικά. Χάσαμε έναν παίκτη με αποβολή και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί, αλλά δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε κάτι».

Ο συνήθως ήρεμος Μασάδο κατάλαβε πολλά και από το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Γιαννιώτα στο 92′, σε σπρώξιμο του Μαρκάνο: «Ξέραμε ότι θα μας περίμενε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Όταν το σκορ είναι 3-0 και ο διαιτητής δεν δίνει ένα πεντακάθαρο πέναλτι, υπέρ του Γιαννιώτα, καταλαβαίνετε ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον Άρη να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σ’ αυτό το γήπεδο…».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top