ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο Γκαρσία σε υψηλό τέμπο και με διάρκεια!

Ο Ματέο Γκαρσία ήταν χθες μέσα στην τριάδα των κορυφαίων παικτών του Άρη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Σίγουρα, ο Άρης δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως είχε αρκετά καλά σημεία και κατάφερε με ανατροπή να γυρίσει το σκορ και να πάρει την νίκη.

Ο Αργεντίνος σε κάθε περίπτωση ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν. Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν είναι τυχαίο, ότι ο Άλαν Πάρντιου έκανε χθες ξεχωριστή αναφορά στην απόδοσή του. “Ο Ματέο ήταν πολύ καλός και σήμερα. Αλλά για να είμαι δίκαιος μαζί του, ήταν πολύ καλός στα τελευταία 10 παιχνίδια, όχι μόνο σήμερα” είπε με καθαρά… Βρετανική ρεαλιστικότητα ο προπονητής του Άρη.

Το έχουμε επισημάνει και πριν την διακοπή. Η μεγάλη επιστροφή του Ματέο Γκαρσία και η καλή παρουσία του μέσα στο γήπεδο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Άλαν Πάρντιου.

Χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής των κίτρινων σε μεγάλη συνέντευξή του, αναφερομένος στην κατάσταση του Ματέο αλλά και στις ικανότητες του είπε: “Έχει μια απίστευτη ενέργεια ως ποδοσφαιριστής. Είναι…μηχανή. Έχει τρομερή ποιότητα. Τρέχει περισσότερο από τους υπολοίπους, ενώ αναφορικά με την θέση που παίζει είπε χαρακτηριστικά: “Χαραμίζεται στα πλάγια, στον άξονα είναι περισσότερο χρήσιμος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επίδοση του. Ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στις προπονήσεις και μέσα από τα παιχνίδια έχει πάρει αυτοπεποίθηση”.

To Top