ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σβι Σερφ στο PRESSARIS: “Αγαπάω τον Άρη και τον κόσμο του”

Πέρασαν 19 χρόνια από την τελευταία φορά που εργάστηκε στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Σβι Σερφ ο οποίος στα 71 του χρόνια πλέον δεν ξεχνάει την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και τις στιγμές που πέρασε στον Άρη.

Ο Αυτοκράτορας άλλωστε ήταν ο πρώτος του σύλλογος στον πάγκο του οποίου κάθισε τη σεζόν 1992-93, τη χρονιά μετά την αποχώρηση του Γκάλη. Φοβερές εποχές… Με Παναγιώτη Γιαννάκη, Ρόι Τάρπλέι, Μέμο Ιωάννου, Μισούνοφ, Αγγελίδη… Ήταν μια χρονιά (σ.σ. αντικατέστησε τον Στιβ Γιατζόγλου) με απίστευτα μεγάλη πίεση. Όλη η Ελλάδα έβλεπε τον Άρη, ενώ μαζί του κατάφερε να πάρει το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο.

Χθες ο Ισραηλινός κόουτς ήταν καλεσμένος της FIBA, η οποία γιόρταζε τα 90 χρόνια ζωής του και στο πλαίσιο της εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν ΕΟΚ και ΧΑΝΘ μίλησε στο PRESSARIS για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ στον Άρη. Όπως επίσης και για τον κόσμο της ομάδας.

“Είχα πολλά χρόνια να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Μου έλειψε η πόλη και οι επιτυχίες που είχα με τον Άρη. Νιώθω πολύ οικεία. Είδα πολλά γνωστά πρόσωπα. Έχω δεθεί πολύ με την πόλη. Θυμάμαι τους φίλους του Άρη. Αγαπάω τον Άρη και τον κόσμο του. Για μένα είναι ξεχωριστοί” ήταν τα λόγια του Σβι Σερφ

To Top