ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέο Γκαρσία… ψήφισαν οι φίλαθλοι της Λας Πάλμας

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης της Λας Πάλμας, Άρης και Ματέο Γκαρσία, προκειμένου να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός εξτρέμ.

Κι όσο στην Θεσσαλονίκη περιμένουν, στα Κανάρια Νησιά, η ιστοσελίδα “udlaspalmas.net”, που ασχολείται με τα θέματα του ισπανικού συλλόγου, προέβη σε γκάλοπ, αναφορικά με τους ποιους παίκτες επιθυμούν οι φίλαθλοι της Λας Πάλμας, στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Συνολικά συμμετείχαν περίπου 26.000 φίλοι της Λας Πάλμας με τον Ματέο Γκαρσία να συγκεντρώνει 1.200 ψήφους, νούμερο αρκετά υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο πρώτος στις προτιμήσεις, o 20χρονος, Χοσέπ Μαρτίνες πήρε 1.584!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι της Λας Πάλμας δείχνουν την επιθυμία τους ο 22χρονος εξτρέμ να παραμείνει στην ομάδα. Έδειξαν άλλωστε την έντονη αντίδρασή τους προς την διοίκηση και πέρσι το καλοκαίρι, όταν αυτή αποφάσισε να τον δώσει δανεικό στον Άρη.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως ο Ματέο Γκαρσία θα πουληθεί, καθώς τόσο η διοίκηση της Λας Πάλμας το επιθυμεί για να εξοικονομήσει χρήματα, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, που νιώθει πως ποτέ δεν τον πίστεψαν στα Κανάρια Νησιά.

To Top