ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, την άλλη εβδομάδα έρχεται η UEFA

Οι εργασίες ανακαίνισης του “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να καλύπτει τις προδιαγραφές της UEFA για να φιλοξενεί δίχως προβλήματα ευρωπαϊκά ματς συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενόψει της παρουσίας κλιμακίου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Το διήμερο Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαΐου, το κλιμάκιο της UEFA αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για την επιθεώρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους» και τη συμμετοχή στο Europa League.

Στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι να πάρουν από πολύ νωρίς το “πράσινο φως” της UEFA ώστε να ολοκληρώσουν δίχως προβλήματα τις εργασίες.

Όπως ενημέρωσε χθες η Pantzartzidis Group που έχει αναλάβει τα έργα στο Χαριλάου: “Διαμορφώθηκε ο χώρος στην θύρα 9 για την κατασκευή των νέων δημοσιογραφικών θέσεων και στην θύρα 7 για τις νέες θέσεις VIP και VIP διαρκείας.

Προχωράμε και στην αντικατάσταση όλων των φωτιστικών στις θύρες με φωτιστικά led. Συνεχίζονται οι ανακατασκευές σε όλους τους χώρους υγιεινής και προχωράμε στην κατασκευή ειδικού χώρου πρώτων βοηθειών σε κάθε θύρα”.

To Top