ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίγια: Το ρεκόρ των 136 συμμετοχών και το “θέλω” της παραμονής του στον Άρη

Ο Χαβιέ Ματίγια έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την τέταρτη σεζόν του στον Άρη, διευρύνοντας το προσωπικό του ρεκόρ και περνώντας στην κιτρινόμαυρη ιστορία ως ένας από τους μακροβιότερους ξένους που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας.

Το… ρεκόρ του είναι 136 αγώνες (με 8 γκολ και 11 ασίστ) με τους κιτρινόμαυρους κάτι που δεν έχει κάνει με καμία από τις ομάδες που αγωνίστηκε. Είναι γεγονός ότι ο Άρης του έδωσε την ευκαιρία της αναγέννησης του και του αγωνιστικού ccome back.

Όταν του ήρθε η πρόταση από τον Άρη ήταν στη δυσκολότερη διετία της ζωής του, υποφέροντας από τραυματισμούς στα γόνατα και δεν μπορούσε να παίξει, κάτι που τον επηρέασε και ψυχολογικά. Ήταν η πρώτη φορά που άφηνε τη χώρα του και στην πρώτη του χρονιά ειδικά στον Άρη είχε μια εξαιρετική σεζόν.

Τώρα μετά από τέσσερα χρόνια δε κρύβει ότι θεωρεί τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη “σπίτι” του και περιμένει πώς και πώς τη γέννηση της κορούλας του σε μερικές βδομάδες. Νιώθει ευτυχισμένος στην πόλη και είναι ξεκάθαρο το “θέλω” του για να ανανεώσει.

Βέβαια προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση, μια και μέχρι την Τρίτη, η ομάδα ήταν στη συνεχή πίεση των αγώνων.

Η αλήθεια είναι ότι ο 33χρονος μέσος βάζει προτεραιότητα την παραμονή του στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη και σε δεύτερο χρόνο το οικονομικό.

Ο ΜΑΤΙΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΓΙΑ

To Top