Ματθαίου: “Από το κακό στο χειρότερο η Λέσχη. Να παραιτηθούν τα μέλη της”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νικήτας Ματθαίου, μίλησε για το ενδεχόμενο να ‘κλείσει’ το μοντέλο της Κοινωνίας Μελών, κάνοντας παράλληλα τις δικές του προτάσεις για το διοικητικό μέλλον των κίτρινων.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Βασικά εγώ θα τοποθετηθώ προσωπικά. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε δημοσίευμα του Super 3. Κάποιο μέλος από τον σύνδεσμο μπορεί να δώσει εξηγήσει για το εν λόγω δημοσίευμα. Τα πράγματα στην Λέσχη πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ήταν ένα σωστό όραμα, αλλά φάνηκε με την πάροδο του χρόνου ότι δεν μπόρεσε ν΄ ανταποκριθεί. Εμένα μ΄ ενδιαφέρει το καλό του Άρη. Όταν εγώ παραιτήθηκα, γιατί δεν μπορούσα να κάνω δουλειά και αυτό αποσιωποιήθηκε, αυτό αποδεικνύει ότι η Λέσχη έχει χάσει. Οι δύο τελευταίες διοικήσεις έδειξαν μεγάλη αδυναμία. Ο Άρης πέρσι κινδύνευσε».

Για το ενδεχόμενο «λουκέτου» της Κοινωνίας Μελών: «Πώς να τα ενεργοποιήσουμε όταν οι δύο τελευταίες διοικήσεις δεν διοικούν σωστά την λέσχη; Να δώσουν ένα όραμα στον κόσμο. Μιλάμε για το πόρισμα που έχει καθυστερήσει. Μιλάμε για άτομο του παρελθόντος που έχει κανονικό άτομο; Πώς με όλα αυτά το νούμερο από τις 11.000 να μην πάει 1000; Να γίνει γενική συνέλευση και ν΄ αποφασιστεί, αν θα συνεχίσει το μοντέλο ή όχι. Είναι σοβαρά πράματα αυτά; Με την μορφή που λειτουργεί το μαγαζί και με επενδυτές που λένε «βουνό» ενώ δεν είναι «βουνά», με το γεγονός ότι δεν δίνεται όραμα, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Όταν ο μεγαλομέτοχος είναι ανύπαρκτος, πώς θα μπορέσει να κρατηθεί; Ακούμε αστεία πράματα με επενδυτές και ραντεβού. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Πρότασή μου είναι να γίνει μια επιτροπή επιφανών Αρειανών και να βρουν δυνατούς επενδυτές. Επιφανείς από μια τετραμελή ή πενταμελή δυνατή επιτροπή από επιχειρηματίες, που να έχουν κύρος και προσβάσεις στην επενδυτική αγορά. Ο κ. Ηλιάδης, χωρίς να θέλω να τον κακολογήσω, δείχνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Να παραιτηθούν τα μέλη του φορέα της Κοινωνίας Μελών».

To Top