ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ματιές” Άρη για τον Ουές, παίκτη-έκπληξη της Football League

Ο Άρης πέρα από τις μεταγραφές “πρώτης ταχύτητας” με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα στην συγκρότηση ενός ισχυρού ρόστερ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρίχνει “ματιές” σε περιπτώσεις που μπορεί να αποτελέσουν μια καλή ποδοσφαιρική επένδυση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ένας από τους ποδοσφαιριστές αυτούς που δεν αφήνουν αδιάφορο τον Άρη είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 20χρονος δεξιός μπακ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον Πλατανιά, θεωρήθηκε ο παίκτης-έκπληξη της Football League και μπήκε στο… μάτι αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Άρης και ο ΟΦΗ.

Η ιστορία του Ουές μοιάζει με παραμύθι καθώς είναι ένα παιδί που είναι από την Συρία αλλά έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και μάλιστα πριν λίγους μήνες έγινε και διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού από την οποία αποχώρησε το 2014 σε ηλικία 15 ετών για να μετακομίσει για ένα χρόνο στην Αγγλία όπου έπαιξε στην U18 της Μπρέντφορντ.

Ο Ουές επέστρεψε το καλοκαίρι του 2015 στην Ελλάδα και εντάχθηκε σε ηλικία 17 ετών στην Κ20 του Πλατανιά όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή παρά το νεαρό της ηλικίας του και την 1η Φεβρουαρίου του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Φέτος συνολικά 30 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Το αν υπάρξει πιο ουσιαστικό ενδιαφέρον και το αν θα κινηθεί ο Άρης για να τον εντάξει στο δυναμικό του, ως μια μεταγραφή προοπτικής, με χαμηλό κόστος θα φανεί στην πράξη…

To Top