Ματς Κυπέλλου σήμερα για την ΑΕΚ πριν τον Άρη

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο (19:30, COSMOTE Sports 1), πριν έρθει το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με «προίκα» το 1-0 στο Περιστέρι, που όμως σε καμία περίπτωση δεν την εξασφαλίζει πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Ο Σιμόες επιστρέφει από τιμωρία και θα πάρει τη θέση του Γαλανόπουλου, ενώ στο βασικό σχήμα θα επανέλθει και ο Άλεφ αντί του Κρίστισιτς. Ο Μπάρκας θα αντικαταστήσει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεν υπάρχουν άλλες επιλογές πλην των Μπακάκη, Τσόσιτς, Οικονόμου και Γκάλο, ενώ Μάνταλος, Μπογέ και Λιβάγια θα κινούνται πίσω από τον Πόνσε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπακασέτας, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο γόνατο. Μαζί του θα είναι και οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κλωναρίδης, Κρίστισιτς και Μπότος. Εκτός έμειναν χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού οι Γαλανόπουλος και Αλμπάνης.

To Top