Μπομπαντίγια: “Θα μπορούσα να κάνω μεγαλύτερη καριέρα από τον Σαλάχ”

Καριέρα μεγαλύτερη από αυτή του Μοχάμεντ Σαλάχ θα έκανε ο Ραούλ Μπομπαντίγια, αν ήταν πιο πειθαρχημένος και λιγότερο… τεμπέλης. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον πρώην συμπαίκτη του στη Βασιλεία!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο πρώην επιθετικός του Άρη συνυπήρξε για ένα εξάμηνο στην ελβετική ομάδα, το 2013, αλλά έφυγε κατευθείαν για την γερμανική Άουγκσμπουργκ, με την οποία είχε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 105 συμμετοχές.

“Με περισσότερη πειθαρχία, θα μπορούσα να έκανα μεγαλύτερη καριέρα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Θα μπορούσα να είμαι στη Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά είμαι χαρούμενος με την καριέρα που είχα, γιατί δεν έκανα ποτέ προπόνηση. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα από δουλειά”, είπε ο Μπομπαντίγια, που στα 31 του χρόνια θέλει να επιχειρήσει και πάλι ένα πέρασμα από την Ευρώπη. “Είναι στόχος μου να παίξω ξανά στη Γερμανία ή την Ελβετία, οι τελευταίοι μήνες ήταν μια καταστροφή για μένα”, επεσήμανε ο Αργεντινός που πολιτογραφήθηκε Παραγουανός και δεν μπόρεσε να στεριώσει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.

To Top