Ματς-μύθος στο Βέλγιο: Ζούλτε Βάρεγκεμ-Έουπεν του Τζέγκο 5-5 με τέσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Ματς-μύθος στο Βέλγιο, με τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Έουπεν του Τζέιμς Τζέγκο να μένουν στην ισοπαλία με σκορ… 5-5! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 4-2, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 5-4, με τον Σουμανό να ισοφαρίζει στο 90+4′ για τους φιλοξενούμενους και να σώζει τον βαθμό για την ομάδα του. 

Η Έουπεν ευτύχησε να πάρει από νωρίς… αέρα δύο τερμάτων, με τους Εντρί (9′) και Σάρλς-Κουκ (20′). Στο 39′ ο Γκανό μείωσε σε 2-1, με τον Νουχού δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 3-1, και τον Γκανό να σκοράρει και πάλι στο 45+1′ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να μειώνει εκ νέου σε 3-2. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Στο 56΄ο Λάμπερτ «έγραψε» το 4-2, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να φαίνεται πως θα έπαιρναν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ωστόσο, από το 83′ και μετά το παιχνίδι πήρε… φωτιά! Αρχικά, ο Μπρεμ έκανε το 4-3 για τη Ζούλτε, με τον Φαντερά να χτυπά δις στο 84′ και στο 88′ και να ολοκληρώνει μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του Βάρεγκεμ. Η ‘Εουπεν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ο Σουμανό σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του, σε ένα παιχνίδι-έπος με δέκα τέρματα συνολικά και τέσσερα στο τελευταίο δεκάλεπτο!  

Να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 67′ για λογαριασμό της Έουπεν.

To Top