Μαυραειδής: “Θέλω να προσφέρω με την ενέργειά μου”

Η άνοδός του το τελευταίο 10ήμερο είναι δεδομένη και ολοφάνερη. Ο Νταν Μαυραειδής βρίσκει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα του Άρη και αυτό παραδέχτηκε και ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ τόνισε πως “όταν πρωτοήρθα δυσκολεύτηκα αρκετά στην αρχή, προσπάθησα να μπω στο παιχνίδι να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Άρχισα να νιώθω καλύτερα και πιο ενσωματωμένος. Νιώθω καθημερινά καλύτερα τόσο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Παίζουμε πολύ καλύτερα και έχουμε προοπτικές να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Παίζουμε σκληρά με πάθος και αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι μας και η σταδιακή βελτίωση φαίνεται στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Στα αποδυτήρια το κλίμα είναι πολύ θετικό ενόψει της συνέχειας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω στη σεζόν και να πετύχουμε αρκετά”.

Για τον ρόλο του μέσα στην ομάδα είπε πως “τώρα όλοι στην ομάδα προσπαθούν να βρουν ένα ρόλο και τι μπορούν να κάνουν καλύτερο. Εγώ θέλω να προσφέρω την ενέργεια μου στην ομάδα. Να βοηθάω στην άμυνα και να σκοράρω όποτε μπορώ. Προσπαθώ να είμαι ηγέτης αλλά και να έχω ένα συμπληρωματικό ρόλο που θα βοηθά την ομάδα”.

Ο Μαυραειδής, απόφοιτος του Πρίνστον με πτυχίο στα οικονομικά είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως “Αυτός είναι ο μεγάλος λόγος που είμαι εδώ για να βοηθήσω την Ελλάδα”, ενώ για την προσαρμογή του στη… πατρίδα του τόνισε πως “νιώθω πολύ άνετα οι άνθρωποι είναι φοβεροί και ζεστοί. Με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Μου αρέσει η πόλη εδώ που μένω. Οι Έλληνες έχουν κουλτούρα και παράδοση και οι Αμερικανοί έχουν πολύ καλή άποψη για τους Έλληνες”.

Για το μέλλον του μετά το μπάσκετ είπε πως “κάποια στιγμή στο μέλλον βλέπω τον εαυτό μου να ασχολούμαι με τα οικονομικά. Γιατί όχι και να βοηθήσω τον ΑΡΗ ή την Ελλάδα από άλλο πόστο… Το μπάσκετ είναι το όνειρό μου και ελπίζω να το ακολουθήσω όσο μπορώ όσο και το αν τελειώσω την καριέρα μου να ασχοληθώ με τα οικονομικά”.

To Top