Μαυραειδής: “Πρέπει σύντομα να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε”

Η πολύ καλή απόδοση του Νταν Μαυραειδή όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι του Άρη δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο 22χρονος γκαρντ τόνισε πως η απόδοσή του δεν έχει σημασία όταν η ομάδα χάνει και αισθάνεται άσχημα για την έκτη συνεχόμενη ήττα του Άρη φέτος.

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ τόνισε πως “ήταν ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Σήμερα προσπαθήσαμε αρκετά. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά για να κερδίσουμε αυτά τα διαστήματα θα πρέπει να έχουν περισσότερη διάρκεια. Στην Δράμα ήμασταν καλοί για 20-25 λεπτά σήμερα το ίδιο. Στο επόμενο ματς θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να μπούμε από την αρχή δυνατά με στόχο τη νίκη” και συνέχισε: “Πολλές φορές από τις ήττες μαθαίνεις. Εμείς έχουμε μάθει πολλά από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα αλλά θα πρέπει σύντομα να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίζουμε τα ματς. Δεν έχει σημασία τι κάναμε μέχρι τώρα. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να δούμε την συνέχεια. Είμαστε νέα ομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βλέπουμε τα επόμενα ματς σα να μην συμβαίνει τίποτα».

Αναφέρθηκε στην δική του καλή απόδοση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κάθε παιχνίδι νιώθω πιο άνετα. Στην Δράμα δεν έπαιξα αρκετή ώρα. Σήμερα ο προπονητής, μου έδωσε χρόνο συμμετοχής και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο, μία δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη”.

To Top